Σχετικά

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, το ΕΡΑΤΩ είναι ένα αγαπημένο εστιατόριο στα μαγευτικά στενά της Πλάκας, στην Αθήνα.

Με πλούσια ιστορία, βαθιά ριζωμένη στη γαστρονομική παράδοση, το εστιατόριό μας έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, ευχαριστώντας γενιές, με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και ζεστή φιλοξενία.

Ελάτε να μας συντροφεύσετε καθώς συνεχίζουμε την κληρονομιά της αριστείας, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που αντανακλά την ουσία της αιώνιας γοητείας της Πλάκας.

Αναβαθμίζοντας την ελληνική κουζίνα,ένα πιάτο κάθε φορά.


Το μενού μας είναι φόρος τιμής στο πλούσιο υφαντό της ελληνικής κουζίνας, όπου κάθε πιάτο είναι μια συμφωνία γεύσεων από τα αγαθά της Μεσογείου.

Από τα φρέσκα θαλασσινά του Αιγαίου, μέχρι τα φρέσκα προϊόντα που συλλέγονται από τοπικούς παραγωγούς, κάθε συστατικό επιλέγεται με προσοχή για να αναδείξει την ουσία της Ελλάδας σε ένα πιάτο.

Ελάτε μαζί μας σε ένα γαστρονομικό ταξίδι και ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας, φτιαγμένες με πάθος και παραδοσιακά μυστικά.

parallax background

 
 
 

Η φιλοσοφία μας

Στο ΕΡΑΤΩ, πιστεύουμε ότι δεν προσφέρουμε μόνο φαγητό, αλλά και μια όμορφη εμπειρία. Με την προσέγγισή μας, τεσσάρων κατευθύνσεων στην προετοιμασία των γευμάτων, εξασφαλίζουμε ότι κάθε λεπτομέρεια τη χειριζόμαστε με προσοχή:


Έμπνευση

Ο σεφ μας εμπνέεται από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, ενσωματώνοντας σε κάθε πιάτο την παράδοση, τη δημιουργικότητα και το πάθος.

Συστατικά

Επιλέγουμε με προσοχή τα καλύτερα συστατικά, δίνοντας προτεραιότητα στη φρεσκάδα, την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα, προκειμένου να δημιουργήσουμε πιάτα που αποτυπώνουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας.

Προετοιμασία

Κάθε πιάτο παρασκευάζεται με προσοχή και φροντίδα, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές και μοντέρνες καινοτομίες για να επιτύχουμε την τελειότητα στη γεύση, την υφή και την παρουσίαση.

Παρουσίαση

Πιστεύουμε ότι η παρουσίαση είναι καίριας σημασίας. Από την τοποθέτηση μέχρι τη διακόσμηση, η προσοχή μας στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει ότι κάθε πιάτο δεν είναι μόνο μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, αλλά και μια όμορφη δημιουργία για τα μάτια.


Το εστιατόριό μας

Στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας, το ΕΡΑΤΩ αποτελεί ένα γαστρονομικό καταφύγιο όπου ο αρχαίος χαρακτήρας συναντά τη σύγχρονη κομψότητα. 

Ανάμεσα στα λιθόστρωτα δρομάκια και νεοκλασικά κτίρια της Αθήνας, το εστιατόριό μας σας προσκαλεί να απολαύσετε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε ένα εμβληματικό περιβάλλον. 

Ανακαλύψτε μας στην καρδιά του ζωντανού πολιτισμού της Αθήνας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και ζήστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στην Πλάκα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση, να ενημερωθείτε για το μενού μας ή απλά να μοιραστείτε τα σχόλιά σας.

Η ομάδα μας είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας, θα είναι αξέχαστη και ικανοποιητική! 

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30 21 0324 7966.